dimecres, 4 de juliol de 2018

Nota de prensa i fotos Respir Juny 18!!


Apreciats Socis, us deixo la nota de prensa i les fotos del Respir Juny 2018!

Respir 16 i 17 de juny

L’AMPA de l’Escola Ca n’Oriol , APDIR i l’Associació l’Estel van organitzar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí una sortida  respir amb l’objectiu de què els familiars de les persones amb diversitat funcional de Rubí poguessin descansar. Els nens i nenes de l’Escola de Ca n’Oriol i alguns adults de Rubí amb diversitat funcional van poder gaudir d’un cap de setmana ple d’emocions. Un total de 28 participants van poder realitzar activitats d’equina teràpia i de cuina.
El dissabte van sortir al voltant de les 9:30h cap a Calaf, a Cal Graells, una hípica que realitza activitats d’equina teràpia on els nens i adults van poder muntar i pentinar als cavalls, van passar tot el dia, va ser una activitat molt enriquidora.
Sobre les 17h de la tarda van arribar a la casa de colònies Castell de la Pobla, on van gaudir de la naturalesa i sobretot per un dia van ser uns grans xefs, les activitats programades anaven dirigides a la cuina, amb l’objectiu de fomentar l’autonomia, confiança i autoestima. En les estones lliures van poder passejar per l’entorn, ple de naturalesa.
També, van aprofitar per promoure la relació amb els adults que fan ús del projecte que realitza l’entitat a Rubí dirigit a potenciar el lleure en les persones amb diversitat intel·lectual els dissabtes, sent  una bona experiència ja que es va crear llaços d’amistat i els adults es van ser responsables dels més petits, fomentant així la seva autodeterminació i confiança.

Aqui les fotos!!!

Cap comentari:

Publica un comentari

CEE CA N'ORIOL