divendres, 19 d’octubre del 2018

Informació Assemblea 18 OCtubre

Benvolguts tots i totes,
Després de la asamblea d'ahir us resumim la infromació i els acords als quals es va a arribar pel vostrre coneixement.

- Es va aprovar el estat de comptes i el balanç economic del Ampa 2017-18
- Es va presentar els resultats de les activitats fetes pel AMPA aquest 2017-18 que van ser:



Festa fi de curs 2018Casal d’estiu 2018 (col·laboració amb associació estel)Casal de dissabtes 2018 (col·laboració amb associació estel i apdir)Musicoteràpia
Casal vacacional can oriol (nadal, setmana santa, juny, setembre) (col·laboració amb associació estel)Respirs (3 el curs 2017-18)


- Varem acordar el treballar per mantenir en la mesura de lo possible les activitats que  s'havien desenvolupat durant el curs. així com organitzar una reunió mensual de la Junta per intentar coordinar les diferents actuacions que s'han de portar a terme.

Vam explicar el FEstival de dansa benefic a favor dels  alumnes del nostre centre.

Tambe es van acordar les noves condicions per inscriure als nois/es a les activitats del ampa o APDIR,.

    • PER INSCRIURENS EN ACTES ORGANITZATS PEL AMPA O APDIR S’HA DE SER MEMBRE D'UNA DE LES DUES ENTITATS.
    • CAS DE NO PERTANYA A CAP DE LES DUES ES COBRARA A LA INSCRIPCIÓ DE 35 € AL APUNTAR-SE I TINDRÀ VALIDESSA D'UN ANY.
    • LES ACTIVITATS HAN DE SER ABONADES AMB UN PERIODE MINIM DE ANTELACIO DE 5 DIES ABANS DE L'INICI DE LES MATEIXES, CAS DE NO SER AIXÍ, ES CONSIDERARAÀ NO INSCRIT A LA'ACTIVITAT.
    • CAS DE NO ASSISTIR-HI , NO ES TORNARA L'IMPORT DE LA INSCRIPCIÓ ESTABLINT COM CASOS EXCEPCIONALS I AMB LA SEGUENT ANTELACIÓ L'ABONAMENT: (14 DIES D'ANTELACIÓ 100%DEL IMPORT, ABANS DE 5 DIES D'ANTELACIÓ EL 50% DEL IMPORT., PER SOTA D'AQUEST PERIODE D'ANTELACIÓ NO ES TORNARÀ ELS CALERS AVANÇATS. 
Us seguirem informant, van venir 12 families a la asamblea. Us demanem que feu una reflexió de lo important que es pels nostres fills el col·legi i les oportunitats que com a pares podem fer per donar-lis una millor educació, d'oferir-lis opcions de lleure i si realment estem aportant tot el que podem per ells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CEE CA N'ORIOL